Breaking news

Genk zoeft op spaarstand voorbij Cercle Brugge na beslissende eerste helft

Losada reageert op vertrek naar MLS: Voor mij persoonlijk is de cirkel rond

Losada reageert op vertrek naar MLS: "Voor mij persoonlijk is de cirkel rond"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 20:57zo 17-01-2021 om 20:57

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 21:15zo 17-01-2021 om 21:15

Hernan Losada verlaat Beerschot en gaat aan de slag in de Amerikaanse MLS bij DC United, waar hij een contract ondertekende voor drie seizoenen. Na de verloren wedstrijd tegen Club Brugge (0-3) gaf de Argentijn meer uitleg bij zijn overstap.

"Afscheid nemen is altijd pijnlijk, zeker als het over Beerschot gaat", vertelde Losada voor de camera van Eleven Sports. "Maar voor mij persoonlijk is de cirkel rond. Ik heb alles gegeven. Het heeft mij bloed zweet en tranen gekost om deze ploeg weer in 1A te brengen. We zijn dit seizoen dan ook nog is geweldig gestart en dan komt nu deze kans."

"Jammer van de timing: door de andere kalender in die competitie moest het nu gebeuren. Als ik mocht kiezen, zou ik pas vertrekken op het einde van het seizoen en niet in het midden van het seizoen. Maar het kon niet anders. Ik begin aan een nieuwe uitdaging en verlaat de club met heel veel trots. Het is een droom voor veel trainers om in de MLS te gaan werken."

"Je moet beseffen dat dit soort kansen niet elke dag komen, zeker voor een trainer. Ik verlaat deze club met veel trots. Dit was waarschijnlijk mijn laatste match. Ik wil de hele club bedanken. Zonder Beerschot zou ik niets zijn. Door hen kan ik deze kans grijpen", besloot Losada.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws