'Hazard onderdeel van megatransfer in de zomer van 2021'

'Hazard onderdeel van megatransfer in de zomer van 2021'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 20:47vr 15-01-2021 om 20:47

Eden Hazard heeft zijn hoge transfersom nog niet kunnen bekrachtigen. Dankzij blessureleed kan de international voorlopig zijn beste vorm nog niet behalen. De Spaanse pers en de supporters van Real Madrid zijn dan ook hard voor de Spaanse ster, die misschien in een megaruil zal worden betrokken.

Hazard heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn tijd bij Real Madrid. Zijn eerste seizoen bij de Madrilenen kwam hij amper aan spelen toe door een blessure. De laatste keer afgelopen donderdag, in de verloren halve finale van de Supercopa tegen Athletic Bilbao. Ook daar kon Hazard zijn niveau niet halen.

Trainer Zinedine Zidane gaf Hazard steun in deze moeilijke tijden voor de Belg: "Eden moet weer wat vertrouwen opdoen: een goede wedstrijd spelen, een doelpuntje maken... Iets anders. Beetje bij beetje", klonk het op de webstek van Real Madrid. Echter is het maar de vraag hoeveel tijd hij nog krijgt. Zo doken er al enkele geruchten op omtrent een vertrek van Hazard in Madrid, en ook nu is dat weer het geval.

Een Britse journalist, Duncan Castles, denkt dat de Madrilenen hem zouden willen betrekken in een grootse ruildeal met Kylian Mbappé. De sterspeler van PSG is al enige tijd de natte droom van voorzitter Florentino Perez, en Hazard betrekken in een mogelijke deal, moet deze tot werkelijkheid laten komen. Of dat daadwerkelijk zal lukken moet uiteraard blijken, maar een feit is zeker dat deze operatie weleens dé transferbom van 2021 zou kunnen worden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws