‘Antwerp dan toch dicht bij De Wolf, KAS Eupen wil Belgische vervanger’

‘Antwerp dan toch dicht bij De Wolf, KAS Eupen wil Belgische vervanger’

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 07:14vr 15-01-2021 om 07:14

Laatste update: woensdag 27 januari 2021 om 08:26wo 27-01-2021 om 08:26

Royal Antwerp Football Club is naarstig op zoek naar een nieuwe doelman om de blessure van Jean Butez op te vangen. Volgens Het Nieuwsblad is Ortwin De Wolf van KAS Eupen de topkandidaat.

Butez kreeg te horen dat hij niet geopereerd moet worden aan de linkerenkel. Daardoor zou het ‘maar’ zes tot acht weken duren vooraleer hij terug in actie mag en kan komen. Toch wil Antwerp een nieuwe doelman aantrekken. Ook Alireza Beiranvand kan vooralsnog niet overtuigen op de Bosuil.

De Wolf speelt sinds vorig seizoen bij KAS Eupen, maar belandde op de bank na een korte onbeschikbaarheid in december. Antwerp zou aldus als een ideale oplossing kunnen komen. Overigens zijn ook de 33-jarige Ruud Boffin en 21-jarige Mile Svilar nog niet van de baan.

Update: Het Nieuwsblad meldt KAS Eupen wil meewerken aan een overgang van Ortwin De Wolf naar Antwerp. De doelman zou op huurbasis overkomen. Eupen wil eerst echter een andere Belgische keeper ter vervanging en zoekt op de transfermarkt.

Update: Het zag er goed uit, maar Gazet van Antwerpen meldt dat de onderhandelingen voor Ortwin De Wolf on hold zijn gezet. ‘Donderdag klonk het bij Eupen dat ze wilden meewerken, gisteren ineens dat de onderhandelingen waren stilgelegd/stopgezet. Nochtans was Alex Craninx (25) bij de Oostkantonners in beeld als potentiële vervanger voor De Wolf’, klinkt het.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Antwerp dan toch dicht bij een transfer van Ortwin De Wolf zou staan. De 23-jarige doelman van KAS Eupen is de hoofdkandidaat om een extra Belgische goalie bij The Great Old te worden, maar Eupen wilde enkel meewerken als het een vervanger had gevonden. Het contact met Michael Verrips van Sheffield viel stil, maar Alex Cranincx van Molde is nog wel een concrete piste.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is De Wolf een goede doelman voor Antwerp?

Ja
67%
Nee
33%
(606 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws