Club Brugge kan blijven hopen op Schöne: 'Ik hou me er niet mee bezig'

Club Brugge kan blijven hopen op Schöne: 'Ik hou me er niet mee bezig'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 22:15do 14-01-2021 om 22:15

Lasse Schöne is blij om weer (even) terug in Nederland te zijn. De 34-jarige middenvelder traint momenteel mee bij Ajax, maar sluit niet uit dat hij binnenkort alweer vertrekt.

"Voor nu houd ik hier gewoon mijn conditie op peil", zegt Schöne in gesprek met de clubkanalen van Ajax. "Daarna kijk ik wel waar ik beland. Of dat in Nederland of in het buitenland is, moet nog blijken."

Schöne merkt dat sinds zijn vertrek bij Genoa veel over zijn toekomst gespeculeerd wordt. Onder andere Club Brugge werd onlangs gelinkt aan de Deense middenvelder. "Nu ik transfervrij ben, wordt er natuurlijk wel veel gesproken en geschreven. Daar houd ik me niet mee bezig. Het komt allemaal wel goed, ik ga heus wel een club vinden."

Ondanks dat de ervaren Deen een aantal maanden geen wedstrijden heeft gespeeld, staat hij er conditioneel redelijk goed voor. "Met mijn fitheid zit het redelijk goed. Als je drie maanden geen wedstrijd speelt, moet je natuurlijk wel wat aan je conditie verbeteren, maar ik voel me goed.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws