OFFICIEEL: Antwerp neemt afscheid van middenvelder na 85 optredens

OFFICIEEL: Antwerp neemt afscheid van middenvelder na 85 optredens

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 11:45do 14-01-2021 om 11:45

Laatste update: vrijdag 15 januari 2021 om 16:25vr 15-01-2021 om 16:25

Ivo Rodrigues gaat terugkeren naar zijn thuisland Portugal. Het gaat niet om een huurdeal, maar om een definitieve transfer naar FC Famalicao. 

Gazet Van Antwerpen meldt dat de laatste details voor die deal momenteel worden afgerond. Rodrigues mag er meteen een contract tekenen tot de zomer van 2024. Rodrigues krijgt er wel een lastige opdracht, want Famalicao staat laatste in de Portugese competitie. 

Rodrigues speelde bij Antwerp 85 wedstrijden, waarin hij tien keer scoorde en negen assists gaf. Hij was populair bij het publiek, maar dat was geen garantie op speelkansen. Vooral onder het bewind van Ivan Leko kwam Rodrigues nauwelijks in het stuk voor. 

Bij Antwerp had Rodrigues sowieso nog maar een contract tot komende zomer bij Antwerp. Zijn vertrek is dan ook geen verrassing. 

Update: Antwerp heeft de uitgaande transfer van Ivo Rodrigues naar FC Famalicao bekendgemaakt. ‘Royal Antwerp FC en het Portugese FC Famalicao hebben een overeenkomst bereikt over de definitieve en onmiddellijke overgang van Ivo Rodrigues. De Portugese winger kwam in totaal 85 keer uit voor Rood-Wit. We bedanken Ivo voor al zijn inspanningen voor onze club en wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière!’, klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws