Vrancken: We hadden een goede manier om Antwerp pijn te doen

Vrancken: "We hadden een goede manier om Antwerp pijn te doen"

Gepubliceerd: zondag 10 januari 2021 om 17:15zo 10-01-2021 om 17:15

Laatste update: zondag 10 januari 2021 om 17:43zo 10-01-2021 om 17:43

KV Mechelen heeft een belangrijke zege gepakt tegen Antwerp: het werd 3-0. Coach Wouter Vrancken zag dat zijn plannetje uitstekend werd uitgevoerd. 

"Wij spelen gewoon een heel goede wedstrijd", benadrukt hij bij Sporza. "Zowel in de eerste als in de tweede helft waren wij de betere ploeg. Voor de rust hebben we de kansen niet afgemaakt, daarna lukte dat wel. Er waren zelfs mogelijkheden om nog meer te scoren, maar we mogen heel tevreden zijn over onze wedstrijd vandaag."

KV Mechelen wint zo voor de derde keer op rij. "Zelfs met deze 9 op 9 mogen we niet op onze lauweren rusten, maar dat hebben mijn spelers het hele seizoen nog niet gedaan. Vandaag hebben ze zichzelf daarvoor beloond, en dat moeten ze nu de volgende weken ook nog doen."

Antwerp had duidelijk moeite met de tactiek van Vrancken. "We hadden een goede manier om Antwerp pijn te doen, met veel lopende mensen en veel positiewissels. Ze hebben dat heel goed gedaan. We hebben ook de mensen en de kwaliteiten om dat te doen. We scoren nu drie keer, maar dat neemt niet weg dat ik graag nog een extra spits wil. Het bestuur is daar ook mee bezig."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws