OFFICIEEL: Geen Anderlecht, target trekt naar Al Ain FC

OFFICIEEL: Geen Anderlecht, target trekt naar Al Ain FC

Gepubliceerd: woensdag 6 januari 2021 om 19:15wo 06-01-2021 om 19:15

Laatste update: zaterdag 16 januari 2021 om 19:05za 16-01-2021 om 19:05

RSC Anderlecht staat op het punt om afscheid te nemen van Percy Tay. De Zuid-Afrikaan kan terugkeren naar Brighton & Hove Albion FC, waardoor er bij paars-wit ruimte is voor een nieuwe creatieve middenvelder. Daarvoor dacht men ook aan een opvallende naam.

Het Portugese SIC Noticias geeft namelijk aan dat Anderlecht zich onlangs bij FC Porto heeft gemeld. Zo waren de Brusselaars van plan om Shoya Nakajima tijdelijk te huren van de Portugese topclub. Paars-wit kreeg echter al snel een nee te horen van Porto, dat enkel een definitief vertrek van Nakajima ziet zitten.

Bijna twee jaar geleden werd Nakajima voor zo'n 35 miljoen euro nog aangetrokken door het Qatarese Al Duhail alvorens een half seizoen later richting Porto te trekken. Echt overtuigen kon de Japanner er echter nooit. Het zoekt dan ook naar een oplossing voor Nakajima.

Intussen blijft Anderlecht speuren naar versterking op het middenveld. De Brusselaars werden de voorbije dagen nog gelinkt aan Majeed Ashimeru (RB Salzburg) en Maxi Lovera (Olympiakos).

Update: Het werd al snel duidelijk dat Nakajima niet naar RSC Anderlecht zou komen. De linkermiddenvelder heeft nu wel een nieuwe ploeg gevonden. Hij trekt naar Al Ain. Porto verhuurt de speler met een aankoopoptie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws