Ongezien: Lamkel Zé arriveert op Antwerp in shirt van... Anderlecht

Ongezien: Lamkel Zé arriveert op Antwerp in shirt van... Anderlecht

04-01-2021 10:18 Laatste update: 10:27
44

Didier Lamkel Zé heeft duidelijk nog maar weinig zin in zijn verhaal bij Royal Antwerp FC. De Kameroener wil vertrekken bij de club en laat dat ook duidelijk zien.

De liefde tussen Antwerp en Lamkel Zé is al een tijdje voorbij. De winger wil graag vertrekken en ook Antwerp zoekt een nieuwe club voor Lamkel Zé. Dat hij graag de club wil verlaten, maakte hij maandag nog maar eens duidelijk. Zo arriveerde Lamkel Zé maandag op de club in een shirt van... Anderlecht. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Om precies te zijn was het in een truitje van ex-RSCA-speler Yannick Bolasie. Bij Het Nieuwsblad geeft men ook aan dat Lamkel Zé uiteindelijk niet binnen mocht van de security. Lamkel Zé, die - met enkel het Anderlecht-shirt aan als bovenstuk - duidelijk geen last had van de bijna vriestemperaturen, trok daarop terug naar huis.

Transfer
Het Griekse Panathinaikos, de club van Laszlo Bölöni, zou Lamkel Zé graag naar Griekenland willen halen. Antwerp is echter niet van plan om Lamkel Zé ook gratis te laten gaan. Al lijkt er nog maar weinig twijfel over te bestaan dat Lamkel Zé deze winter wel zal vertrekken.

Voor Lamkel Zé is het zeker niet zijn eerste (en vermoedelijk ook niet zijn laatste) frats bij Antwerp de voorbije weken en maanden. De laatste dagen flirt hij openlijk op social media met Panathinaikos en de Kameroener werd recent nog gespot op de tribunes van aartsrivaal K. Beerschot V.A.