Bukari slaat mea culpa na gemiste kansen voor Gent: Die moesten binnen

Bukari slaat mea culpa na gemiste kansen voor Gent: "Die moesten binnen"

26-12-2020 23:44
12

KAA Gent slaagde er zaterdag niet in om punten te pakken tegen KV Kortrijk. Het kreeg nochtans genoeg, maar onder andere Osman Bukari wist niet te scoren. De aanvaller slaat nu mea culpa.

Bukari kreeg tot twee bijzonder goede mogelijkheden om te scoren. Dat deed hij echter niet. "Ik miste twee grote kansen die eigenlijk altijd binnen moesten zijn", reageert Bukari op de officiële website van Gent.

"Maar ik wil er ook niet té lang bij blijven stilstaan. Er is jammer genoeg niets meer aan te veranderen. Ik zou me eerder willen focussen op de volgende wedstrijden. Maar eerst volgt er die korte winterstop", geeft hij aan.

Tijdens die korte winterstop zal Bukari ook geen familie kunnen zien. "Uiteraard - door het coronavirus - kan ik niet naar huis bij mijn familie gaan. Ik moet dus in België blijven. Wat ik dan zal doen? Misschien een vriend uitnodigen maar meer kan ik niet doen door de huidige maatregelen", zegt hij.

"Natuurlijk is het voor mij, als jonge speler, moeilijk om zo ver weg te zijn van mijn familie. Ook mijn vriendin heb ik al een jaar niet meer gezien. Ik hoop dat ik ze snel kan terugzien", besloot Bukari.