Verheyen weet wat Standard, KAA Gent en RSC Anderlecht nodig hebben

Verheyen weet wat Standard, KAA Gent en RSC Anderlecht nodig hebben

25-12-2020 21:14
12

Het is voorlopig een bijzonder opvallend competitiejaar geweest, met flink wat Belgische topteams die niet helemaal weten te overtuigen. Dat ziet ook Gert Verheyen, die nog wat 'kerstwensen' heeft voor de Belgische topclubs.

"Standard een spits. Antwerp misschien een trainer", doelt Verheyen in Het Nieuwsblad op de geruchten over een vertrek van Ivan Leko. "Anderlecht kan in de as van het veld iemand met ervaring gebruiken. Dan gaat de ontwikkeling van jonge gasten nog zo snel", geeft hij aan.

En ook bij KAA Gent ziet hij nog mogelijkheden tot verbetering. "Bij AA Gent vonden ze altijd dat ze op de flanken nog wel een stap konden zetten. Tenzij Hein Vanhaezebrouck nu Mohammadi en Castro-Montes naar een hoger niveau krijgt."

"En misschien toch een verdedigende middenvelder? De beste Owusu zagen we alleen in de eerste matchen van het seizoen. In de Belgische competitie kan je je nog permitteren met Kums, Dorsch en Odjidja te spelen. Maar wat doet de Fille (Clement, red. )als het er echt op aankomt? Hij zet ook Kossounou of Balanta, verdedigende middenvelders met sterkere fysieke kwaliteiten", besluit Verheyen.