Raman loodst Schalke 04 naar volgende ronde in beker met dubbelslag

23-12-2020 07:28

Gisteren werd er in Duitsland DFP Pokal-wedstrijden afgewerkt. Daarin kwamen enkele Rode Duivels in actie. Benito Raman loodste Schalke 04 naar de volgende ronde met twee goals. Ook Sebastiaan Bornauw bekert verder. Bij Dortmund kwamen alle Belgen tussen de lijnen.

Schalke 04 zette vierdeklasser Ulm opzij dankzij een uitstekende Raman. In de eerste helft opende Serdar de score voor Schalke 04 en Raman zorgde in de 51e en 63e minuut voor de zekerheid. Tien minuten voor tijd scoorde Ulm nog de eerredder.

Bij Borussia Dortmund vielen Thomas Meunier, Axel Witsel en Thorgan Hazard in. Tegen Braunschweig werd het 0-2.  Bij FC Koln speelde Bornauw de hele wedstrijd. De voormalige verdediger van RSC Anderlecht pakte geel en zag zijn team winnen tegen VFL Osnabruck dankzij een doelpunt van Modeste.