Vidarsson verklapt dat hij nieuwe job heeft: “Maar houd het stil”

Vidarsson verklapt dat hij nieuwe job heeft: “Maar houd het stil”

21-12-2020 22:30
1

Arnar Vidarsson wordt de nieuwe bondscoach van IJsland. Dat verklapte hij maandag tijdens Extra Time. Vidarsson volgt Erik Hamrén op.

"Dinsdag wordt de zoektocht naar een nieuwe bondscoach afgerond. Of ik het word? Het is nog niet officieel en zolang er niet is getekend kan er nog iets gebeuren. Ik weet het, het is een cliché antwoord. Maar in principe heb ik net voor de laatste keer gezegd dat ik de bondscoach van de IJslandse beloften ben. Het is nog niet getekend, maar houd het stil", grapte Vidarsson.

Vidarsson zal bij IJsland mooi gezelschap langs zich krijgen. Eidur Gudjohnsen (ex-Cercle Brugge en ex-Club Brugge) zal als assistent van Vidarrson gaan fungeren. "Ja, we gaan het samen dpen. Door corona vliegen we nu niet naar Ijsland. Of ik nog analist blijft bij Extra Time? Als jullie mij vragen wel."

Ijsland slaagde er in november niet in om zich te plaatsen voor het EK. In de Play-Offs ging het mis tegen Hongarij. Nadien besliste Erik Hamrén op te stappen als bondscoach. Tegen de Rode Duivels zat Vidarsson onlangs al eens op de bank als bondscoach, maar dat had toen met coronaproblemen in Ijsland te maken.