Vrancken moet niet vrezen voor ontslag bij KV Mechelen: Niet ter discussie

Vrancken moet niet vrezen voor ontslag bij KV Mechelen: "Niet ter discussie"

15-12-2020 07:40
16

Bij KV Mechelen moet men zich stilaan zorgen beginnen maken. De club pakte amper veertien punten uit zestien wedstrijden en staat op twee na laatste in de stand. Van een vertrek van coach Wouter Vrancken is echter nog geen sprake.

Na een slechte periode wordt er wel vaker gekeken naar een coach en dreigt een ontslag. Maar dat is niet het geval bij KV Mechelen. "De positie van Wouter staat absoluut niet ter discussie", zegt technisch directeur Tom Caluwé in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft niet alleen van mij, maar ook van de hele club voor de volle honderd procent het vertrouwen. Ook de spelers staan achter hem. Het zou onverstandig zijn om nu iets te veranderen. We zijn er ons wel van bewust dat we dringend punten moeten pakken."

Al beseft men bij Malinwa ook dat het beter moet. Vooral de individuele fouten moeten eruit. We zitten in een periode waarin we al onze, vaak individuele, fouten cash betalen. Daar moeten we uit leren", zegt Caluwé.

"Maar we hebben de kwaliteit in de spelersgroep én in de staf om het tij te keren. Ik heb er vertrouwen in dat wij ons uit deze moeilijke periode gaan trekken", besluit hij.