Vermoedelijke elf Standard-Benfica: Montanier moet oplossingen zoeken

Vermoedelijke elf Standard-Benfica: Montanier moet oplossingen zoeken

10-12-2020 08:30 Laatste update: 14:07
2

In de Europa League is Standard Luik uitgeschakeld. De laatste groepswedstrijd spelen de Rouches tegen het Portugese Benfica. VoetbalPrimeur.be voorspelt de vermoedelijke basiself van Philippe Montanier.

Montanier kan tegen Benfica niet op Maxime Lestienne rekenen. De aanvaller heeft een kleine blessure aan de knie en zal worden gespaard. Ook Noë Dussenne is er niet bij, hij is geschorst. Selim Amallah trainde weer mee, maar Benfica komt te vroeg. Ook de onfortuinlijke Cop zal er nog niet bij zijn. Doelman Arnaud Bodart start sowieso, dat liet Montanier eerder al weten.

“Rouleren met keepers is een beetje delicaat. Arnaud zit in een goede dynamiek, het is niet nodig om dat nu af te remmen. Ook al hebben we niets meer om voor te spelen, we willen de laatste goede prestaties in Europa bevestigen en tonen dat we onze plaats in het tornooi hebben”, zei de Franse oefenmeester aan Het Nieuwsblad.

Vermoedelijke elf Standard: Bodart, Bokadi, Laifis, Gavory, Fai, Cimirot, Bastien, Raskin, M. Carcela, Balikwisha, Oulare.