De Ketelaere maakt grote indruk bij Club Brugge: Bijna helemaal onsterfelijk

De Ketelaere maakt grote indruk bij Club Brugge: "Bijna helemaal onsterfelijk"

09-12-2020 15:15
11

Het had niet veel gescheeld of Club Brugge speelde na de winter in de Champions League en niet in de Europa League. De trap van Charles De Ketelaere kon in de laatste minuten over kwalificatie beslissen. Hij trapte op de lat, maar kon wel weer overtuigen op het Kampioenenbal.

Tegen Zenit Sint-Petersburg was De Ketelaere tot twee keer toe een uitblinker bij Club Brugge en ook tegen Lazio Roma speelde de aanvaller weer een goede partij. Gert Verheyen is alvast onder de indruk. "Dé man van deze campagne was Charles De Ketelaere", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

"Bijna was hij helemaal onsterfelijk. Al leverde het geen kwalificatie op, we zullen ons zijn schot op de lat over tien jaar ook nog herinneren." Volgens Verheyen is het ook duidelijk: er zit heel wat potentieel in De Ketelaere. "Veel spelers voelen op Champions League-niveau dat ze tegen hun limiet zitten. Bij De Ketelaere is echter duidelijk dat de Champions League in de toekomst zijn speelterrein wordt", geeft Verheyen aan.

"De cool waarmee hij speelt, is voor zijn leeftijd indrukwekkend. Dat getuigt van klasse. En het ziet er dan nog eens mooi uit ook. Niet elke grote speler heeft die sierlijkheid. Zlatan heeft dat maar een Haaland bijvoorbeeld niet", aldus de analist.