Breaking news

OFFICIEEL: Avenatti is nieuwe concullega van Mbokani bij Antwerp

Gheysens in de wolken bij Antwerp, maar: Ik vind dat doodjammer

Gheysens in de wolken bij Antwerp, maar: "Ik vind dat doodjammer"

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 11:45vr 04-12-2020 om 11:45

Antwerp verzekerde zich donderdag van Europese overwintering met een 3-1 zege tegen Ludogorets. Voorzitter Paul Gheysens is verheugd, maar vindt het wel spijtig dat dit in een leeg stadion gebeurde. 

"Het moet toch ongelooflijk zijn voor onze spelersgroep, zo'n Europese campagne spelen", aldus Gheysens bij Gazet Van Antwerpen. "En dan volgende week nog als groepsleider naar Tottenham mogen gaan, om daar voor de groepswinst te strijden. Dat is toch genieten voor hen. Ik vind dat prachtig voor deze groep."

Antwerp is duidelijk nog stappen vooruit aan het zetten. "Ze zijn een mooi parcours aan het volgen, ja. Je voelt dat deze ploeg zich steeds meer aan het vormen is. De spelers groeien elke week, de ploeg wordt elke week een beetje beter.”

De lege Bosuil is wel een domper. "Dit allemaal beleven zonder dat ook de fans ervan kunnen genieten: ik vind dat doodjammer. Als ik dat lege stadion zie, die lege nieuwe tribune die zo knap geworden is… Dan bloedt mijn hart dat daar op al deze momenten geen publiek zit. En net zij hebben het zo hard verdiend…"

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Antwerp een titelkandidaat?

Ja
79%
Nee
21%
(615 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws