Muscat (STVV) maakt zich geen zorgen: Veel mensen kijken alleen naar de uitslag

Muscat (STVV) maakt zich geen zorgen: "Veel mensen kijken alleen naar de uitslag"

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 21:12di 01-12-2020 om 21:12

Sint Truiden heeft dinsdagavond opnieuw verloren. Dit keer was Excelsior Moeskroen te sterk (3-2). De nederlaag betekent normaal gezien het einde van trainer Kevin Muscat, maar die maakt zich voorlopig nog geen zorgen.

"Het valt moeilijk te begrijpen, maar de realiteit is dat we verliezen", vertelde Muscat na de match aan Sporza. "Je moet meer scoren dan tegenstander. Het mocht niet zijn. We moeten ons weer oprapen. Je ziet duidelijk welke speelstijl we proberen te bereiken. We hebben veel kansen gecreëerd, maar we slikken doelpunten uit het niets. We moeten genadelozer zijn, zowel in de aanval als in de verdediging."

De match tegen Moeskroen was hoogstwaarschijnlijk de laatste van Muscat als trainer van de Kanaries. VoetbalPrimeur vernam uit goede bron dat de Kanaries hun coach zullen ontslaan, maar daarvan was hij duidelijk nog niet op de hoogte. "Of de druk nu toeneemt? Ik maak me geen zorgen over mijn job", aldus Muscat. "Ik zag een team dat wou voetballen. Ze wilden domineren, maar uiteindelijk zal 95 procent van de mensen alleen naar de uitslag kijken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws