Van den Brom dolblij met sterk Genk: Zo zijn we moeilijk af te stoppen

Van den Brom dolblij met sterk Genk: "Zo zijn we moeilijk af te stoppen"

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 22:01za 28-11-2020 om 22:01

KRC Genk kon zaterdag overtuigen en haalde het met maar liefst 5-1 van Cercle Brugge. Het is daardoor (even) leider in de Belgische competitie. John van den Brom kon zijn geluk alvast niet op.

Veel beter kon het avontuur van Van den Brom bij Genk niet beginnen. In amper twee wedstrijden zag hij al negen doelpunten van zijn team. Ook tegen Cercle Brugge waren de Limburgers overtuigend. "Als je bij de rust 4-0 voor staat na een fantastische eerste helft, zal de tweede helft altijd wat minder worden. Maar we hebben bevestigd waar we vorige week mee geëindigd zijn tegen Moeskroen", vertelt Van den Brom bij Sporza.

De Nederlander is dan ook bijzonder fier op zijn team. "Ik ben heel tevreden over het spel en de punten. De drie spelers voorin zijn heel belangrijk voor de ploeg. Maar ook onze verdedigers speelden goede ballen tussen de ruimtes. Dat is kwaliteit", klinkt het.

In de komende wedstrijd is het wel een eerste echte test voor Van den Brom, in de topper tegen Royal Antwerp FC. "Of we dit ook tegen Antwerp kunnen brengen? Ik zou niet weten waarom. Genk is een ploeg met vertrouwen, die dat ook uitstraalt. Het zou mooi zijn om dat tegen Antwerp te bevestigen. Als we zo spelen, zijn we moeilijk te stoppen", besluit Van den Brom.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws