Raes zwicht voor Eleven Sports: Zulte Waregem-Anderlecht wordt 'vuurdoop'

Raes zwicht voor Eleven Sports: Zulte Waregem-Anderlecht wordt 'vuurdoop'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 17:34do 26-11-2020 om 17:34

Laatste update: donderdag 26 november 2020 om 17:40do 26-11-2020 om 17:40

Frank Raes zal vanaf nu ook te horen (en zien) zijn op Eleven Sports. De ervaren commentator heeft daar een akkoord over gevonden, al blijft hij verbonden aan de VRT. Raes mocht het nieuws zelf bekendmaken op Eleven Corner.

Sinds dit seizoen zitten de uitzendrechten van de Jupiler Pro League bij Eleven Sports. Het mediahuis kondigde aan dat het de zaken anders zou aanpakken dan voorganger Play Sports, wat onder meer zichtbaar is bij het ensemble aan verslaggevers. Zo zetten Aster Nzeyimana en Peter Vandenbempt eerder al hun schouders onder het nieuwe project.

Nu komt Raes daar dus bij. In Eleven Corner bevestigde de zestiger dat hij komend weekend zijn officiële debuut zal maken voor zijn nieuwe werkgever. Zulte Waregem - RSC Anderlecht wordt zijn eerste opdracht. Raes benadrukt wel dat hij actief blijft bij de VRT, onder meer in de voetbaltalkshow Extra Time.

Naast Raes, Nzeyimana en Vandenbempt probeerde Eleven afgelopen zomer overigens ook Filip Joos te overtuigen voor hen te kiezen. In eerste instantie lukte dat ook maar al snel liet die laatste weten dat hij de stekker trok uit de samenwerking. Nu geeft Joos enkel nog commentaar bij Play Sports en de VRT.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie van deze vier commentators vind jij het aangenaamst om naar te luisteren?

Joos
10%
Nzeyimana
9%
Raes
11%
Vandenbempt
69%
(360 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws