'Als Neymar zijn rechtszaak laat vallen willen we hem terughalen naar Barcelona'

'Als Neymar zijn rechtszaak laat vallen willen we hem terughalen naar Barcelona'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 16:25do 26-11-2020 om 16:25

Emili Rousaud, die zichzelf kandidaat heeft gesteld voor het presidentschap van FC Barcelona, heeft beloofd dat hij Neymar zal terughalen wanneer hij verkozen wordt. Ook wil hij Camp Nou een nieuwe naam gaan geven.

Rousaud heeft aangegeven dat de Braziliaan onder zijn bewind welkom is om terug te keren in Camp Nou. "We gaan twee topspelers vastleggen en eentje daarvan is Neymar", verklapt de presidentskandidaat tegenover Marca. "We werken eraan om hem terug te halen en dat doen we wanneer hij zijn rechtszaak tegen de club intrekt."

De aanvaller van Paris Saint-Germain eist nog miljoenen aan tekenbonus van Barça en heeft zijn voormalige werkgever voor de rechter gedaagd. Als hij terug wil keren in Camp Nou moet hij die zaak dus intrekken. Rousaud is geheimzinnig over die andere topspeler. "We zijn met iemand in gesprek en we hopen snel bekend te kunnen maken om wie het gaat."

Rousaud, die clubiconen Xavi, Andrés Iniesta en Carles Puyol meer bij de gang van zaken op La Masia wil betrekken, heeft ook een opvallend idee voor het stadion van Barcelona. "We zullen een referendum houden om te kijken of we de naam van het stadion naar 'Camp Nou – Leo Messi' kunnen veranderen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws