Breaking news

'KRC Genk en Eupen krijgen een forfaitzege in Beker Van België'

Favre blijft op zijn hoede voor Club Brugge: Ze waren heel gevaarlijk

Favre blijft op zijn hoede voor Club Brugge: "Ze waren heel gevaarlijk"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 15:40ma 23-11-2020 om 15:40

Club Brugge is aangekomen in Duitsland voor het Champions League-duel tegen Borussia Dortmund. De heenwedstrijd in het Jan Breydelstadion eindigde op 0-3 in het voordeel van de Duitsers, maar toch is trainer Lucien Favre op zijn hoede voor de West-Vlamingen.

"Het was een 0-3 overwinning maar je moet de hele wedstrijd analyseren", verklaarde Favre vandaag op een persconferentie via internet. "Ook zij hebben toen een paar grote kansen gekregen. Daar hoor ik niets over maar het is wel de realiteit. Ze waren heel gevaarlijk."

"Wij moeten uiterst geconcentreerd blijven en ons heel goed voorbereiden op deze match. Brugge is een heel goede ploeg", besloot Favre. Op de vraag of youngster Youssoufa Moukoko (16) in actie zal komen bleef hij op de vlakte. "We zullen zien. We hebben heel wat opties voorin."

Dortmund staat momenteel aan de leiding in groep F van de Champions League met 6 op 9. SS Lazio is de eerste achtervolger met 5 punten. Club Brugge staat op dit moment derde met 4 punten. Zenit Sint-Petersburg bezet de laatste plaats met één puntje.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws