Lang overtuigt bij Club Brugge: Al het gevaar kwam van hem

Lang overtuigt bij Club Brugge: "Al het gevaar kwam van hem"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 08:30ma 23-11-2020 om 08:30

Laatste update: maandag 23 november 2020 om 08:32ma 23-11-2020 om 08:32

Club Brugge kende afgelopen zaterdag een bijzonder moeilijke partij tegen KV Kortrijk en won nipt met 1-0 van de Kortrijkzanen. De Bruggelingen konden niet overtuigen, maar zagen wel een sterke Noa Lang. De Nederlander scoorde met een wonderschone omhaal het enige doelpunt van de partij. Gert Verheyen is lovend.

De analist en ex-speler van Club Brugge is onder de indruk van Lang. "Matchwinnaar in de zuinige zege voor Club Brugge was Noa Lang met een knappe goal. Het eerste gevaar kwam van hem met een prima actie door het centrum. Het meeste gevaar kwam ook van hem", geeft hij aan in Het Nieuwsblad.

Club Brugge had het niet makkelijk, maar kon wel rekenen op de Nederlander. "Lang toonde zich de meest bedrijvige speler bij Club, ondanks een compact blok van Kortrijk dat weinig ruimte tot manoeuvreren liet. Lang slaagde er wel in om tussen die linies snel door te draaien. Daarmee onderstreepte hij nog eens zijn techniek, zijn wendbaarheid en controle over de bal."

Aanvallend zit het dus snor, maar ook verdedigend kon Lang Verheyen overtuigen. "Het verdedigende werk schuwde Lang evenmin. Hij zakte een paar keer diep terug op de linkerkant om De ­Ketelaere te helpen", aldus de analist.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws