Lukaku kroont zich tot matchwinnaar, maar: Wij hebben slecht gespeeld

Lukaku kroont zich tot matchwinnaar, maar: "Wij hebben slecht gespeeld"

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 18:00zo 22-11-2020 om 18:00

Laatste update: zondag 22 november 2020 om 18:05zo 22-11-2020 om 18:05

Romelu Lukaku was zondagmiddag dé uitblinker voor Inter. Hij zorgde met twee goals én twee assists voor een 4-2 zege tegen Torino. Voor de camera's van DAZN was hij wel kritisch. 

"In alle eerlijkheid waren we niet goed. We zouden het echt niet zo moeilijk mogen hebben als vandaag. We hebben een uur lang slecht gespeeld, we zaten in de problemen en speelden zonder grinta, zonder verlangen. Daarna zijn we opgestaan en hebben we de wedstrijd gewonnen. Dat is het belangrijkste."

Lukaku nam bij Inter het heft in handen. "Ik ben een speler die zijn ploegmaats wil helpen. Ik hou er niet echt van om een leider genoemd te worden, hier lopen zo veel ervaren spelers rond. Ik wil het team helpen om te winnen, maar we moeten echt beter doen. Vandaag speelden we geen geweldige wedstrijd."

Lukaku lijkt nog progressie te maken. "Ik probeer altijd te verbeteren om een kampioen te worden en prijzen te winnen. Dat is mijn motivatie. Ik wil altijd het beste doen voor Inter, niet het beste voor mij persoonlijk. Ik zit bij een geweldig team met een uitstekende coach."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws