KV Mechelen mag een feestje bouwen na zege in Regenboogstadion

KV Mechelen mag een feestje bouwen na zege in Regenboogstadion

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 17:45zo 22-11-2020 om 17:45

Laatste update: zondag 22 november 2020 om 17:52zo 22-11-2020 om 17:52

Zulte Waregem heeft thuis geen punten kunnen pakken tegen KV Mechelen. Het team van Francky Dury verloor met 1-2 en blijft zo in de gevarenzone zitten. 

KV Mechelen begon het best aan de wedstrijd en kreeg ook de eerste doelkans. Van Damme mocht schieten op de rand van de zestien, maar miste het kader. Op het kwartier kreeg ook Hairemans een grote kans voor KV Mechelen, maar hij raakte het doelhout.

Zulte Waregem vocht terug met een open kans van Bruno, die Coucke tegenkwam. KV Mechelen bleef echter het voortouw nemen en werd net voor de pauze beloond. Een heerlijke combinatie tussen Hairemans en Storm werd door die laatste in doel gewerkt.

Beter Essevee
Na de pauze kwam Zulte Waregem gemotiveerd uit de kleedkamer, maar het kreeg snel een koude douche. Hairemans kopte namelijk de 0-2 binnen. Dat feestje duurde niet lang, want Bruno maakte enkele minuten later 1-2 op assist van Chory.

Zulte Waregem rook bloed en werd de betere ploeg, maar ontsnapte wel toen Storm alleen op Bostyn mocht afgaan. De aanvaller bleef niet koel genoeg en stuitte op de keeper. Aan de overkant was Marcq dichtbij de 2-2, maar hij raakte de paal. Zulte Waregem zocht nog naar openingen, maar KV Mechelen hield uiteindelijk de drie punten vast.

KV Mechelen doet mooie zaak
Door die zege springt KV Mechelen over tegenstander Zulte Waregem. Het staat nu veertiende, maar kan met een 12 op 36 nog altijd niet tevreden zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws