Kompany haalt uit naar spelers na verlies Anderlecht: Ik ben heel hard geweest

Kompany haalt uit naar spelers na verlies Anderlecht: "Ik ben heel hard geweest"

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 16:02zo 22-11-2020 om 16:02

Laatste update: zondag 22 november 2020 om 16:12zo 22-11-2020 om 16:12

RSC Anderlecht heeft zondagnamiddag verloren op het veld van Beerschot. De prestatie van paars-wit was ondermaats. Dat had ook coach Vincent Kompany gezien. In de kleedkamer heeft hij uitgehaald naar zijn spelers.

"Ik ben juist heel, heel hard geweest naar mijn spelers. Recht op de man", vertelde Kompany voor de camera van Eleven Sports. "Ik heb wel gezegd dat ik ze publiekelijk nog zal steunen. Vandaag was het niet goed genoeg, zo simpel is het. Ik hoop dat ze met het mes tussen de tanden terugkomen voor de volgende wedstrijd, want er is een pak werk als je deze prestatie bekijkt."

Anderlecht slaagde er tegen Beerschot niet in om zijn momenten te grijpen. "Er waren kansen aan beide kanten. We hadden makkelijk één of twee doelpunten meer kunnen maken, maar dat was ook bij hen het geval. Zij maakten van elke halve actie een kans. Dat is ook hun sterkte. Het zijn allemaal spelers die geloven dat ze op de juiste moment op de juiste plaats gaan komen."

"Wij hadden inderdaad zelf genoeg kansen, alleen ken ik het niveau van de ploeg en weet ik wat ze kunnen bereiken. Vandaag was het niet het Anderlecht dat ik wil zien en niet het Anderlecht dat de spelers voor ogen hebben. De zege van Beerschot is verdiend, maar ik ben ervan overtuigd dat je die wedstrijd opnieuw kan spelen en een totaal andere wedstrijd kan creëeren", besloot Kompany.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws