Nurio Fortuna wil zich herpakken bij KAA Gent: Ik ben nog niet dezelfde speler

Nurio Fortuna wil zich herpakken bij KAA Gent: "Ik ben nog niet dezelfde speler"

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 14:49zo 22-11-2020 om 14:49

Laatste update: zondag 22 november 2020 om 14:56zo 22-11-2020 om 14:56

Nurio Fortuna was afgelopen zomer de recordaankoop van KAA Gent, maar door een vervelende knieblessure heeft hij zich nog niet kunnen tonen bij de Buffalo's. Zijn ex-ploeg Sporting Charleroi is dan weer uitstekend aan de competitie begonnen.

Nurio arriveerde met een prijskaartje van meer dan vijf miljoen euro rond zijn nek, maar kon de hoge verwachtingen nog niet inlossen. "Ik haalde nog niet mijn beste niveau en ik ben nog niet dezelfde speler als bij Charleroi. Maar ik speel nu ook bij een andere club. Er is veel geschreven over mijn transfer, ook door die hoge som, maar het heeft me niet met extra druk opgezadeld", vertelde Nurio aan Het Nieuwsblad.

"Charleroi doet het goed, maar ik ben niet jaloers op hun succes. Ik praat nog vaak met de jongens uit mijn periode daar. Maar het gaat zelden over de resultaten of het spelletje op zich. De stijl van Charleroi – goed georganiseerd reactievoetbal – is anders dan die van AA Gent, want hier willen we dominant voetballen en zijn de ruimtes duidelijk kleiner. Maar dat wist ik op voorhand. Anderzijds word ik meer betrokken in het spel, dat is fijn."

“Ik ben uiteraard verrast door onze mindere prestaties. Maar we zijn dicht bij het moment dat ik de echte Nurio kan tonen. Ik zit dicht bij mijn beste niveau en dat wil ik ook tonen aan de fans. Natuurlijk staan we veel te laag in de rangschikking. Maar je merkt wel dat er veel meer druk op de ketel staat bij AA Gent dan pakweg bij Charleroi. We moeten nu vooral rustig blijven, want ik ben ervan overtuigd dat we zeker nog kans maken op een Europees ticket", besloot Nurio.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws