Murillo mikt hoger dan Anderlecht: Hij weet dat er geen tijd te verliezen is

Murillo mikt hoger dan Anderlecht: "Hij weet dat er geen tijd te verliezen is"

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 16:00za 21-11-2020 om 16:00

Begin dit jaar haalde RSC Anderlecht als nieuwe rechtsachter Amir Murillo (24) in huis. Intussen is de marktwaarde van de Anderlecht-verdediger al stevig opgeklommen. Zijn makelaar liet zich in La Dernière Heure alvast uit over de toekomst van Murillo.

Op Transfermarkt.com wordt de waarde van Murillo op vier miljoen euro geschat, bijna drie miljoen euro hoger dan amper elf maanden geleden. Zijn sterke prestaties bij Anderlecht vallen dus in de smaak. "Het plan is echter niet om te vertrekken in januari", steekt zaakwaarnemer Edgaro Ruben Carles Cal van wal.

"Amir is naar Anderlecht gekomen om de club naar Europees voetbal te loodsen. Dat is duidelijk de doelstelling voor dit seizoen. Een vertrek deze zomer? Dat is mogelijk, maar dan moet hij zijn huidige prestaties aanhouden. Het is in het voetbal moeilijk om voorspellingen te doen. Zeker met het virus dat nog steeds circuleert…", aldus de makelaar van de Anderlecht-rechtsachter.

Vincent Kompany gaf al aan dat Murillo het potentieel heeft om hoger te mikken dan Anderlecht en de Jupiler Pro League. "Dat is zijn doel. Aangezien hij een laatbloeier is, weet hij dat er geen tijd te verliezen is wanneer de kans er komt om in een topcompetitie te gaan spelen. Hij heeft geen voorkeur, zelfs niet La Liga ondanks zijn Spaanse moedertaal", besluit de man.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zie je Murillo hoger te geraken dan Anderlecht?

Ja
91%
Nee
9%
(301 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws