Breaking news

Dortmund-speler Reinier test positief op corona en mist duel tegen Club Brugge

Anderlecht komt met update over Trebel: 'Zijn revalidatie verloopt volgens schema'

Anderlecht komt met update over Trebel: 'Zijn revalidatie verloopt volgens schema'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 15:53vr 20-11-2020 om 15:53

Laatste update: vrijdag 20 november 2020 om 15:54vr 20-11-2020 om 15:54

De revalidatie van Adrien Trebel verloopt volgens schema, meldt zijn ploeg RSC Anderlecht. Als er geen complicaties optreden, zal hij in principe na de winterstop weer kunnen aantreden voor paars-wit. 

De Franse middenvelder had zich juist weer in de basiself van Vincent Kompany geknokt toen begin oktober het noodlot opnieuw toesloeg. Trebel moest onder het mes en kan pas ten vroegste na de winterstop weer in actie komen. Zijn revalidatie lijkt echter vlot te verlopen. Dat meldt Anderlecht via zijn officiële kanalen.

Trebel revalideert momomenteel volop bij Move to Cure van Lieven Lieven Maesschalck en in Neerpede. Het is wel nog te vroeg om een datum vast te pinnen op zijn terugkeer. 'Na zijn operatie van begin oktober werkt Adrien Trebel zich in het zweet om snel zijn terugkeer te kunnen maken', laat Anderlecht weten.

'Het is nog te vroeg om een datum te plakken op zijn terugkeer, maar zijn revalidatie verloopt volgens schema. Adrien zelf is gebrand om zo snel mogelijk weer op het veld te staan tussen zijn teammaats.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws