OPSTELLING: Lukaku begint meteen in de basis, geen Sterling bij Engeland

OPSTELLING: Lukaku begint meteen in de basis, geen Sterling bij Engeland

15-11-2020 19:18 Laatste update: 19:40
47

De Rode Duivels staan voor een belangrijke wedstrijd in de Nations League. De troepen van Roberto Martinez ontvangen vanavond Engeland in Leuven. Romelu Lukaku begint in de basisploeg.

De bondscoach en zijn manschappen willen revanche. De vorige wedstrijd tegen Engeland werd met 2-1 verloren op Wembley, maar de Duivels staan nog steeds aan kop in Groep A met negen punten uit vier wedstrijden.

Martinez kan opnieuw rekenen op Lukaku, die hersteld is van zijn blessure. Hij begint meteen in de basisploeg. Dries Mertens een Kevin De Bruyne spelen in steun. Op het middenveld staan Axel Witsel en Youri Tielemans.

Thibaut Courtois staat uiteraard onder lat. Voor hem bevolken Toby Alderweireld, Jason Denayer en Jan Vertonghen de verdediging. Op de flanken mogen Thomas Meunier en Thorgan Hazard zich uitlegen.

Engeland ging ten onder tegen Denemarken en speelde gelijk tegen IJsland. Daarom staan The Three Lions op een derde plek met zeven punten. Ook Denemarken telt zeven punten.

De Engelsen moeten het wel stellen zonder Raheem Sterling, die moet afhaken met een blessure en niet in de selectie zit. Opletten is het natuurlijk nog altijd voor Harry Kane, die diep in de spits begint.

Mason Mount vervangt Sterling en speelt samen met Jack Grealish in steun van Kane. Bondscoach Gareth Southgate lijkt op zijn hoede voor de Rode Duivels, want verder staan er vooral verdedigende spelers op het wedstrijdblad.