Foket (ex-KAA Gent) keert na drie jaar terug bij de Rode Duivels

Foket (ex-KAA Gent) keert na drie jaar terug bij de Rode Duivels

Gepubliceerd: maandag 9 november 2020 om 16:01ma 09-11-2020 om 16:01

Laatste update: maandag 9 november 2020 om 20:26ma 09-11-2020 om 20:26

Bondscoach Roberto Martinez ziet drie Rode Duivels afhaken voor de komende interlands. Alexis Saelemaekers, Leandro Trossard en Hendrik Van Crombrugge keren respectievelijk terug naar AC Milan, Brighton en RSC Anderlecht.

Gisteren liep Van Crombrugge in de wedstrijd tegen KAA Gent een blessure op aan de hand. De doelman heeft nog te veel last en keert terug naar RSC Anderlecht. Zijn vervanger zal Thomas Kaminski zijn. De sluitpost maakte afgelopen zomer de overstap van KAA Gent naar Blackburn.

Ook Saelemaekers haakt af. De vleugelspeler viel gisteren met AC Milan tegen Verona uit. De Rode Duivel bleef tijdens de rust in de kleedkamer. Het plan was dat Saelemaekers zijn kans zou krijgen tegen Zwitserland en daarna ging hij overstappen naar de U21. De afzegging van Leandro Trossard kwam niet als een verrassing.

Update: Thomas Foket (ex-KAA Gent) keert na drie jaar terug bij de Rode Duivels. De verdediger van Stade Reims vervangt de geblesseerde Alexis Saelemaekers. Foket werd voor het laatst in november 2016 geselecteerd voor de Belgische nationale ploeg. Hij maakte zijn debuut op 9 november 2016 als invaller tegen Nederland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws