Odjidja (Gent) gelinkt aan Anderlecht: Heb er nooit mee gesproken

Odjidja (Gent) gelinkt aan Anderlecht: "Heb er nooit mee gesproken"

07-11-2020 21:44
16

KAA Gent neemt het komende zondag op tegen RSC Anderlecht. Een speciale partij voor Vadis Odjidja, die het opneemt tegen één van zijn ex-ploegen. Een ploeg die hem naar verluidt ook graag in huis wilde halen.

De voorbije transferperiodes werd Odjidja meermaals gelinkt aan de Brusselaars. Tot een transfer kwam het echter niet. "Ik heb nooit op het punt gestaan om terug naar daar te gaan. Of ze het wel gevraagd hebben? Misschien via makelaars", grijnst Odjidja bij Het Laatste Nieuws.

"Maar ik heb zelf nooit met hen gesproken. Ik ben Gentenaar, ik voel me goed hier. Het komt er nu op aan om weer de beste Vadis te worden, maar daarvoor heb je een aantal wedstrijden nodig. Ook voor mij is het makkelijker om in een ploeg te spelen waar iedereen goed draait. Daar zijn we nog niet, maar dat kan snel keren", geeft hij aan.

Zondag neemt hij het dus op tegen zijn ex-ploeg, een speciale partij. "Anderlecht speciaal? Intussen heb ik al zo vaak tegen hen gespeeld. (lacht) Je kan niet blíjven zeggen dat het een speciale match is. Ik ben wel blij om sommige mensen terug te zien die ik nog ken van toen... Jeanke De Bock, die nu materiaalman is. En Vincent natuurlijk", besluit hij.