Krmencik kan maar niet overtuigen bij Club Brugge: Waar is hij goed in?

Krmencik kan maar niet overtuigen bij Club Brugge: "Waar is hij goed in?"

04-11-2020 18:45
7

Bij Club Brugge kent men een seizoensbegin met up en downs. In Europa kan het overtuigen, maar in de Belgische competitie kent het toch een moeilijk begin. Marc Degryse en Hugo Broos lijken ook een gedeeltelijke reden voor enkele mindere prestaties te kennen.

"Ik sla misschien altijd op dezelfde nagel, maar Club heeft geen killer", geeft Degryse aan in Het Laatste Nieuws. "Sorry, maar ze hebben geen diepe spits die het verschil maakt. Iedereen zegt: 'De Ketelaere, De Ketelaere!' Maar die jongen is 19. Zijn winninggoal zoals op Zenit zou een uitzondering moeten zijn. Je zou moeten kunnen terugvallen op Okereke en vooral op Krmencik", klinkt het.

Dat vindt ook Broos, die vooral kritisch is over dure aanwinst Krmencik. "Waar is die goed in? Normaal kun je van een spits zeggen: 'Hij is pijlsnel' of 'Hij is goed als targetspits'... Maar Krmencik? Krmencik brengt niet wat een nummer 9 zou moeten brengen - de bal bijhouden, wegdraaien, wegen op een defensie... Wat Wesley wél heel goed deed", aldus Broos.

Met Badji heeft Club Brugge nog een spits in de rangen. "Badji heeft veel potentieel, maar die is óók nog te jong om elke week de aanval te dragen", besluit Broos.