De Decker (Gent) opgelucht na 1-4 zege: Ze geven ons een kwaliteitsinjectie

De Decker (Gent) opgelucht na 1-4 zege: "Ze geven ons een kwaliteitsinjectie"

Gepubliceerd: maandag 2 november 2020 om 09:30ma 02-11-2020 om 09:30

KAA Gent won vlot op het veld van Waasland-Beveren (1-4). De terugkeer van Vadis Odjidja speelde wellicht een grote rol, maar Wim De Decker is tevreden dat zijn team met een goede prestatie reageerde na de tegenvallende resultaten de voorbije weken.

Zo moest Gent het op de Freethiel doen met een nooddefensie. "De voorbereiding op de wedstrijd was niet vanzelfsprekend met die plotse positieve COVID-testen en blessures. Je weet dat zoiets kan gebeuren, maar als het dan zo ver is, kunnen alle plannen de vuilbak in. Het doet me dan ook veel plezier dat de vervangers het uitstekend deden", aldus de Decker op de clubwebsite.

"Daarnaast ben ik heel tevreden dat Vadis en Elisha terug zijn. Ze zijn belangrijk op én naast het veld en geven ons een serieuze kwaliteitsinjectie. Maar ik wil zeker niet focussen op hen alleen, het was vandaag een echte teamprestatie en ik was heel tevreden over onze eerste helft. De tweede was iets minder maar dat is niet helemaal onlogisch met de match in Belgrado in het achterhoofd", besluit de Gent-coach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Haalt Gent de top vier nog?

Ja
22%
Nee
78%
(67 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws