Mechele is tevreden over ploegmaat: Technische speler met snelle voetjes

Mechele is tevreden over ploegmaat: "Technische speler met snelle voetjes"

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 14:27zo 25-10-2020 om 14:27

Brandon Mechele verloor zaterdag met Club Brugge van Oud-Heverlee Leuven (2-1). De centrale verdediger was duidelijk ontgoocheld na de wedstrijd, maar was wel tevreden over zijn ploegmaat Noa Lang. 

"Uiteraard was het de bedoeling om ook hier op Leuven de drie punten mee te pakken. Maar het zat nu eenmaal niet mee. We hebben alleszins voldoende kansen gehad om dit te bewerkstelligen, maar dat is jammer genoeg niet gelukt", klinkt het op de officiële website.

"Neem nu bijvoorbeeld de kansen die Noa krijgt. Met een beetje geluk scoort hij hier vanavond drie keer, maar twee keer was het net niet en bleef de 1-1 op het scorebord. Noa is alleszins een technische speler met snelle voetjes die voor diepgang zorgt voor ons, waardoor we dus nog een ander type van aanvaller erbij hebben. Dat geeft onze coach nog wat meer rotatiemogelijkheden."

Ref Boucaut floot ook twee strafschoppen, maar dat vond Mechele onterecht. "Ik denk dat ze allebei heel licht waren. Het gebeurt zo snel dat de ref in een fractie van een seconde moet beslissen. Was er contact, was er geen contact? In de zestien meter is er bijna altijd contact, maar desondanks is het jammer dat er toch gefloten wordt. Nu zijn we met z'n allen heel gefrustreerd natuurlijk omwille van die 2-1 nederlaag, maar dat zal ons zeker niet doen twijfelen aan onze komende opdrachten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws