'Trainer Ludogorets moet ophoepelen na Europese nederlaag tegen Antwerp'

'Trainer Ludogorets moet ophoepelen na Europese nederlaag tegen Antwerp'

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 17:19za 24-10-2020 om 17:19

Royal Antwerp FC zette donderdag haar Europese terugkeer luister bij met een driepunter op bezoek bij PFC Ludogorets. Het bestuur van die Bulgaarse ploeg heeft verregaande conclusies getrokken uit die nederlaag. De trainer mag namelijk ophoepelen.

Volgens lokale media is het rijk van Pavel Vrba uit. Hij zou op de keien gezet zijn. Nochtans was het seizoen niet al te slecht begonnen voor Ludogorets: na acht speeldagen staat het tweede in de stand, op twee punten van koploper Lokomotiv Plovdid, dat weliswaar één wedstrijd meer heeft afgewerkt. Er is dus nog geen vuiltje aan de lucht om die tiende landstitel op rij binnen te rijven.

Toch heeft het bestuur van Ludogorets drastisch ingegrepe. Zo zou het laatste duel van Vrba de Europa-League-wedstrijd met Antwerp geworden zijn. Daarin was The Great Old duidelijk een maatje te sterk, ook al kwam Ludogorets na de pauze onverwacht op voorsprong. Via doelpunten van Pieter Gerkens en Lior Refaelov ging Antwerp er echter nog over. Overigens hadden de Bulgaren eerder al naast Champions-League-voetbal gegrepen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws