Overmeire zegt geen nee tegen Lokeren-Temse: Volg dat natuurlijk op

Overmeire zegt geen nee tegen Lokeren-Temse: "Volg dat natuurlijk op"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 13:45vr 23-10-2020 om 13:45

De supporters van Lokeren-Temse hebben een droom. Zij willen graag Killian Overmeire zien tekenen bij die club. Overmeire, een boegbeeld van het ter ziele gegane Sporting Lokeren, heeft daar wel oren naar. 

Overmeire stopt als profvoetballer, maar zoekt wel nog een amateurclub. "Eerst dacht ik om helemaal te stoppen en een sabbatjaar te houden. Alleen liep ik tijdens de vorige lockdown de muren op", legt hij uit bij Het Nieuwsblad. "Thuiszitten is niets voor mij. Ik bleef trainen en investeerde de voorbije maanden zo hard in mezelf dat het zonde zou zijn om dit weg te gooien. Ik wil nog minstens één jaar op een lager niveau voetballen."

Lokeren-Temse komt dan natuurlijk wel in beeld. "Ik sta open voor alles, maar Lokeren-Temse in Tweede Nationale volg ik natuurlijk goed op. We bekijken wat kan."

Gelukkig voor Overmeire is hij nog altijd topfit. "Ik mocht van Club Brugge meetrainen met die U23-ploeg die in 1B uitkomt. Dat was een heel positieve ervaring. Ik stelde vast dat ik jonge spelers best wel wat kan bijbrengen. Club wilde me zelfs inschrijven als dispensatiespeler - oudere speler - in die ploeg, maar dat kon niet. In Nederland mag dat, maar in ons landje niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws