Breaking news

Vermoedelijke opstellingen Dortmund-Club Brugge: ‘Krmencik krijgt kans’

Dennis leeft voor grote matchen met Club Brugge: “Ik scoor altijd dan”

Dennis leeft voor grote matchen met Club Brugge: “Ik scoor altijd dan”

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 17:12di 20-10-2020 om 17:12

Emmanuel Dennis maakte afgelopen seizoen in de Champions League met Club Brugge veel indruk. In een interview met Gazet van Antwerp geeft de aanvaller toe te leven voor grote wedstrijden.

“Ik weet niet of het toeval is, maar ik hou van grote matchen”, begint Dennis. “Toen ik in Oekraïne speelde, scoorde ik altijd tegen de grote ploegen. Dinamo Kiev, Shakhtar Donetsk… Vaak twee goals in een match. Ik haal veel motivatie uit grote matchen omdat dat het moment is dat je kwaliteitsspelers wil zien.”

“Ik respecteer spelers die top zijn in grote matchen. Want niet elke speler is op zijn best als hij tegen Bayern München moet spelen”, gaat Dennis verder. “Ik ben dus altijd dubbelgemotiveerd tegen die teams omdat ik geloof dat ik kwaliteit heb. En die ook wil laten zien.”

Het nadeel is dan weer dat Dennis soms verdwijnt in minder belangrijke matchen met Club Brugge. “Het hangt af van mijn gemoed. Als ik fit ben en ik heb er zin in, kan ik ook in een kleine match top zijn. Maar tegen een grote ploeg zal mijn motivatie groter zijn omdat de verwachtingen ook hoger zijn.”

“Mensen willen zien wat je waard bent tegen de sterkste teams. Dan ben ik gemotiveerd, omdat ik weet dat niet iedereen zijn beste niveau haalt tegen Barcelona, Paris Saint-Germain, Bayern München of Madrid. Als je dat wel kan ben je een kwaliteitsspeler”, aldus Dennis.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws