Domper voor Liverpool met blessure Van Dijk: We hoopten dat hij erbij zou zijn

Domper voor Liverpool met blessure Van Dijk: "We hoopten dat hij erbij zou zijn"

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 08:35ma 19-10-2020 om 08:35

Erik ten Hag leeft mee met Liverpool-verdediger Virgil van Dijk. De trainer van Ajax neemt het met zijn ploeg woensdag op tegen The Reds in de groepsfase van de Champions League, maar Van Dijk ligt eruit met een zware knieblessure.

"We hoopten dat hij erbij zou zijn, want we willen ons met de beste meten", gaf Ten Hag aan op de persconferentie na de wedstrijd. "Die blessure is ontzettend vervelend voor Virgil. Het is altijd naar als je zoiets overkomt."

De trainer was tevreden met het spel van zijn ploeg tegen SC Heerenveen. Ajax begon met een flink gewijzigd elftal ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Groningen. 

"Er stond een aantal mensen op het veld die goed met elkaar hebben samen gespeeld", aldus Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "Als je het over de opstelling hebt: Gravenberch is de afgelopen twee wedstrijden niet beschikbaar geweest en Kudus was er niet bij in Groningen. Anders had het er misschien wel anders uitgezien. Het belangrijkste is de houding, waarmee we op het veld stonden. Dan krijg je een totaal ander spel. We verloren niet van FC Groningen, maar van onszelf."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws