Defour moet fors inleveren: Geen water bij de wijn, maar wijn bij het water

Defour moet fors inleveren: "Geen water bij de wijn, maar wijn bij het water"

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 17:43vr 16-10-2020 om 17:43

Laatste update: vrijdag 16 oktober 2020 om 17:43vr 16-10-2020 om 17:43

Steven Defour heeft flink moeten inleveren om zijn terugkeer naar KV Mechelen te kunnen bewerkstelligen. De club kampt momenteel met financiële problemen en heeft de middenvelder enkel een prestatiegericht contract kunnen aanbieden. 

Daardoor zal Defour bij Malinwa slechts een fractie krijgen van wat hij bij zijn vorige clubs opstreek. "Er is geen water bij de wijn gedaan, maar wijn bij het water. Voor mij was dat niet het belangrijkste", vertelde Defour aan Het Nieuwsblad. "KV Mechelen moest tonen dat ze me wilden. Dat was voor mij het belangrijkste. Financieel is dit niet vergelijkbaar met wat ik in mijn carrière heb verdiend. Maar dat hoefde ook helemaal niet."

Defour heeft in het verleden vaak gezegd dat hij zijn carrière in Mechelen hoopt af te sluiten. "De toekomst zal dat moeten uitwijzen. We hebben nu één jaar om te kijken hoe het gaat. Beide partijen kijken er heel hard naar uit wat het geeft. Daar zijn we allebei heel gelukkig mee. We zullen wel zien. Het belangrijkste nu is om me in de ploeg te werken, samen goede resultaten te behalen en weer met plezier te kunnen voetballen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws