UPDATE: 'Anderlecht heeft beet, clubdokter komt over van KAA Gent'

UPDATE: 'Anderlecht heeft beet, clubdokter komt over van KAA Gent'

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 07:45vr 16-10-2020 om 07:45

Laatste update: vrijdag 23 oktober 2020 om 08:50vr 23-10-2020 om 08:50

Onlangs maakte RSC Anderlecht bekend dat Kristof Sas niet langer op post blijft als clubarts. De man vond intussen al onderdak bij de Belgische Voetbalbond, maar ook Anderlecht maakt werk van een vervanger. Zo denken de Brusselaars aan Luc Vanden Bossche (55) van KAA Gent.

Vanden Bossche zit al sinds 2006 bij Gent, maar toch waagt Anderlecht haar kans. Op 1 november kan de man naar verluidt aan de slag in het Lotto Park, aldus Het Nieuwsblad. Of hij effectief ingaat op het aanbod van Anderlecht zal ingaan, is nog onduidelijk.

Wat wel vaststaat is dat Vanden Bossche meteen heel wat werk zal hebben, want de ziekenboeg bij Anderlecht puilt opnieuw uit. Elias Cobbaut (enkel), Killian Sardella (pubalgie) en Derrick Luckassen zijn (wellicht) out voor OH Leuven, terwijl Ognjen Vranjes nog in quarantaine vertoeft.

Nieuwkomer Matt Miazga wordt wellicht voor het eerst aan de aftrap verwacht bij Anderlecht. Verder ontbreken ook Adrien Trebel (knie) en Paul Mukairu in de selectie van trainer Vincent Kompany.

UPDATE: Het Nieuwsblad meldt dat Anderlecht een akkoord bereikt heeft met Vanden Bossche. De clubarts vertrekt zo na veertien jaar bij Gent.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws