Lang verbergt ambities niet en wil alles winnen met Club Brugge

Lang verbergt ambities niet en wil alles winnen met Club Brugge

07-10-2020 20:01
22

Noa Lang heeft de voorbije transferperiode besloten om richting onze velden te trekken. Hij verliet de Nederlandse topclub Ajax voor Club Brugge. "Puur omdat ik denk dat dit de beste stap is", aldus de Nederlander.

Club Brugge huurt de flankaanvaller tot het einde van het seizoen van Ajax. Na het seizoen moet Blauw-Zwart Lang ook verplicht aankopen voor een som van naar verluidt zes miljoen euro. Voor Lang is het toch een opvallende stap. "Ik denk dat dit voor mij het beste moment is om weg te gaan bij Ajax", zegt Lang op de officiële kanalen van Club Brugge. "Ik denk nu gewoon aan mezelf en zorg dat ik de top haal. Daar zie ik Club Brugge als de perfecte stap voor."

"Ik weet dat Club Brugge op dit moment gewoon de beste club in België is, jaarlijks kampioen wordt en ze Champions League spelen", weet Lang. "Dat heeft natuurlijk meegespeeld. Ik wil bij een club spelen die uitstraalt de beste te willen zijn en dat ook laat zien op het veld. Daar wil ik graag deel van uitmaken. Daarom ben ik hier."

Belfius Basecamp
Bij Club Brugge krijgt hij ook te maken met het moderne oefencomplex. "Het heeft me echt verbaasd. Ik had niet gedacht dat het zo mooi zou zijn, zo modern. Ajax heeft ook een heel goed complex, maar dit is allemaal wel wat nieuwer. Ik had echt niet verwacht dat het zo goed zou zijn", geeft hij nog aan.

Spelen voor Club Brugge kan Lang voor het eerst op 17 oktober tegen titeluitdager Standard. "Ik kijk ernaar uit om in het stadion te spelen, met de fans. Ik kijk ernaar uit om mooie tijden te beleven en prijzen te pakken. En alles winnen wat er te winnen valt. Alles kapotmaken", eindigt hij met grote ambities.