Vukotic na gelijkmaker tegen KRC Genk: We verdienden meer

Vukotic na gelijkmaker tegen KRC Genk: "We verdienden meer"

04-10-2020 16:53 Laatste update: 18:00
5

Waasland-Beveren heeft zaterdagavond in extremis een puntje gepakt tegen KRC Genk. Het was vedediger Aleksandar Vukotic diep in de toegevoegde tijd nog de gelijkmaker tegen de netten knalde. Een belangrijke goal, want Waasland-Beveren pakte zijn eerste punten sinds de openingsspeeldag.

De 25-jarige centrale verdediger was opgelucht na de wedstrijd. "Dit is een perfect gevoel. Het is niet belangrijk wie er scoorde, het belangrijkste is dat punt. We zijn heel tevreden dat we dat nog over de streep konden trekken", vertelde Vukotic aan Het Laatste Nieuws.

Toch was Vukotic niet helemaal tevreden. "We verdienden meer dan wat we kregen. We speelden écht goed, maar was het hier 0-1 gebleven, dan had niemand daar aandacht aan geschonken en zou het negatieve overheersen." 

Waasland-Beveren heeft de voorbije weken enkele ervaren nieuwkomers aangetrokken dat was meteen te merken volgens Vukotic. "Ik voel het verschil zeker met die nieuwkomers op het veld. De jongens die er de laatste week bijkwamen zijn echt een kwaliteitsinjectie voor dit team."

"Ze hebben dat vandaag al laten zien en zullen zeer belangrijk worden voor ons. Ik geloof dat er nog één of twee bijkomen en dan mogen we zeggen dat we een sterke ploeg hebben", besloot Vukotic.