Domper voor Anderlecht: Van Crombrugge noodgedwongen vervangen met blessure

Domper voor Anderlecht: Van Crombrugge noodgedwongen vervangen met blessure

04-10-2020 15:10 Laatste update: 15:36
34

Een domper voor Vincent Kompany en RSC Anderlecht: Hendrik Van Crombrugge moest tijdens de topper tegen Club Brugge noodgedwongen naar de kant met een blessure. De kans bestaat dat de doelman een tijdje aan de kant staat en ook de komende interlands met de Rode Duivels aan zich voorbij moet laten gaan.

Op het einde van de eerste helft ging Van Crombrugge tegen de grond na een duel. Hij greep meteen naar de knie, maar kon voortspelen tot aan de rust. Maar aan het begin van de tweede helft stond plots Timon Wellenreuther -vorige zomer overgekomen van Willem II- tussen de palen bij paars-wit.

Van Crombrugge kwam halfweg de tweede helft naar buiten, maar hij deed dat op krukken en met een verband onder zijn rechterknie. De kans bestaat dus dat de doelman een tijdje aan de kant staat. Dat is niet alleen slecht nieuws voor Anderlecht, maar ook voor de Rode Duivels.

Bondscoach Roberto Martinez had immers een plekje in zijn selectie gereserveerd voor Van Crombrugge. De Rode Duivels spelen de komende weken een oefenmatch in Brussel tegen Ivoorkust (8/10) en verder zijn er de Nations League-duels in Engeland (11/10) en IJsland (14/10).