Jackers neemt het op tegen ex-club KRC Genk: Die kansen heb ik nooit gekregen

Jackers neemt het op tegen ex-club KRC Genk: "Die kansen heb ik nooit gekregen"

02-10-2020 08:15
1

Nordin Jackers werd bij KRC Genk altijd als een talentvolle doelman beschouwd, maar doorbreken lukte hem uiteindelijk niet. Na reeds een uitleenbeurt verkaste de Limburger definitief naar Waasland-Beveren. Komend weekend treft Jackers zijn ex-club Genk.

De 23-jarige doelman bleef bij Genk op zijn honger zitten. "Een teleurstelling toen", vertelt Jackers in Het Belang van Limburg. "Ik heb een jaar of elf rondgelopen in Genk. Ik heb er veel mooie momenten beleefd. Dan hoop je op een bepaald ogenblik ook je plaats in de eerste ploeg te kunnen afdwingen. Maar eerste keus worden, zat er dus net niet in."

"Je moet in een voetbalcarrière ook meeval hebben. Kijk naar Coucke en Vandevoordt. Vorig seizoen viel Vukovic voor lange tijd uit en moesten zij vol aan de bak. Dat soort kansen heb ik helaas nooit gekregen. Verder moest ik aanvaarden dat bepaalde mensen andere keuzes maakten. Jammer. Maar het zij zo. Genk is voor mij een afgesloten hoofdstuk, achterom kijken is zinloos. De focus ligt op Waasland-Beveren", besluit Jackers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie