Dauda is ongelukkig: ‘Anderlecht laat hem niet naar Mallorca gaan’

Dauda is ongelukkig: ‘Anderlecht laat hem niet naar Mallorca gaan’

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 08:26do 01-10-2020 om 08:26

Laatste update: zaterdag 3 oktober 2020 om 09:45za 03-10-2020 om 09:45

Het Nieuwsblad meldt dat het Spaanse Mallorca Dauda Mohamed definitief wil overnemen van RSC Anderlecht. De 21-jarige aanvaller werd afgelopen jaar al uitgeleend aan Esbjerg.

Ook Landry Dimata wordt in verband gebracht met een vertrek, maar het ziet er naar uit dat de geïnteresseerde clubs de gevraagde vraagprijs niet op tafel wil leggen. Nu komt Mallorca op de proppen voor Dauda. Bij Anderlecht wachten ze echter nog even af.

‘De spits heeft daar wel oren naar, want Mallorca wil strijden voor de promotie naar de Primera Division. Bij Anderlecht wachten ze nog even af. Als Landry Dimata eventueel nog zou vertrekken, is het misschien beter om Dauda te houden als derde spits’, klinkt het.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Mohamed Dauda dan toch niet naar Mallorca zal trekken. ‘Mohamed Dauda (21) is ongelukkig is omdat hij niet naar Mallorca mag ondanks een bod van 700.000 euro inclusief bonussen’, klinkt het. Aanvallend kan paars-wit nog vertrekkers verwachten met Landry Dimata an Francis Amuzu die nadrukkelijk worden genoemd met een transfer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Anderlecht Dauda laten gaan?

(324 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws