Jeugdproduct staat op bij Antwerp: De nieuwe Mbokani? Dat hoeft niet

Jeugdproduct staat op bij Antwerp: "De nieuwe Mbokani? Dat hoeft niet"

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 11:15wo 30-09-2020 om 11:15

Antwerp kon afgelopen zomer Dieumerci Mbokani aan boord houden, maar de 34-jarige Congolees zal niet eeuwig meegaan. Misschien kan de jonge Bruny Nsimba hem wel vervangen. Die aanvaller kreeg afgelopen week zijn eerste basisplaats bij Antwerp.

Nsimba zat eerder bij onder meer Anderlecht, KV Mechelen en KRC Genk, maar wil nu doorbreken bij Antwerp. "Dat ik de nieuwe Mbokani zou zijn? Ach, dat hoeft niet. We hebben elk onze kwaliteiten. En het begint nog maar voor mij. Ik moet het nog allemaal waarmaken, nog heel veel bevestigen. Ik ben een heel nuchtere jongen, niemand die gaat zweven of zichzelf groter zal maken met praatjes", benadrukt hij bij Het Laatste Nieuws.

Nsimba heeft de reputatie van 'moeilijke jongen', maar doet dat af als onzin. "Ik heb wél karakter, en weet wat ik wil. Maar da’s iets anders dan moeilijk zijn, toch? Ik doe alles om het te maken en leef continu als een prof."

Opvallend genoeg heeft Nsimba zelfs nog geen profcontract bij Antwerp. Dat gaat waarschijnlijk snel veranderen. "Dat komt inderdaad wel in orde. Het is een kwestie van tijd. Maar de fans mogen gerust zijn: ik voel me hier goed, ik blijf bij Antwerp."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws