Murillo droomt al verder dan Anderlecht: Vooral van Premier League en La Liga

Murillo droomt al verder dan Anderlecht: "Vooral van Premier League en La Liga"

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 08:45vr 25-09-2020 om 08:45

Amir Murillo (24) maakte na nieuwjaar de overstap naar RSC Anderlecht. De Hondurees international speelde zich meteen in het elftal en ook onder Vincent Kompany staat  de rechtsachter steevast aan de aftrap. Die sterke prestaties verrassen Sacha Kljestan (ex-Anderlecht) niet.

"De stap naar Anderlecht was een uitdaging, maar Amir heeft al getoond dat hij het niveau aankan", aldus Kljestan in Het Laatste Nieuws. "Hij is gewoon een goeie voetballer en door met betere spelers op het veld te staan, word je zelf ook beter. Ik denk daarom ook dat het geen slechte optie is om nog een tijdje te blijven. Amir is nog jong en als hij blijft presteren, komt zijn kans op een toptransfer er wel."

"Hij heeft het naar zijn zin bij Anderlecht en met Kompany heeft Amir de perfecte leermeester", gaat Edgardo Carles, de manager van Murillo, verder. "Hij droomt vooral van de Premier League en La Liga. Die competities liggen hem op termijn ook het best, denk ik. Met zijn grote motor is hij de ideale wingback. Maar er is tijd. Hij focust zich helemaal op Anderlecht."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie je Murillo hoger te geraken dan Anderlecht?

(301 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws