Vadis geeft CL-droom Gent niet op: We maken nog een kans

Vadis geeft CL-droom Gent niet op: "We maken nog een kans"

23-09-2020 23:45
6

KAA Gent is er woensdag niet in geslaagd om te winnen van Dynamo Kiev. In eigen huis werd het 1-2 tegen de Oekraïeners. Plaatsing voor de Champions League wordt zo wel heel moeilijk. Achteraf kon Vadis Odjidja zijn teleurstelling niet verbergen.

Na nog geen tien minuten voetballen kwam KAA Gent al op een achterstand. "Ik denk dat het doelpunt iets te makkelijk valt, maar nadien zijn we wel beter in de wedstrijd gekomen", gaf de aanvoerder van Gent aan bij VTM.

Gent kwam nog terug, maar gaf de partij uiteindelijk toch uit handen. "Vroeg in de tweede helft moesten we al snel met tien man verder. Vanaf dan zat er nog maar één ding op: proberen die stand vast te houden. Helaas is dat niet gelukt en trekken we naar de heenmatch met een 1-2-achterstand", aldus Vadis.

Toch wil Vadis de strijd nog niet opgeven. "We maken nog eens kans, omdat we niet tegenover een wereldploeg staan. Ik geloof er nog in. Ook met deze ploeg, ook met de nieuwe jongens. Zeker als we bevrijd spelen", klonk het bij Sporza.

No Poll