'KAA Gent werkt aan terugkeer van kampioenenmaker Vanhaezebrouck'

'KAA Gent werkt aan terugkeer van kampioenenmaker Vanhaezebrouck'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 09:45wo 23-09-2020 om 09:45

KAA Gent is met Wim De Decker al aan haar derde trainer dit seizoen toe. Toch lijkt het daar niet bij te blijven. Sport/Voetbalmagazine schrijft namelijk dat er in de Ghelamco Arena werk gemaakt wordt van een terugkeer van Hein Vanhaezebrouck.

In het seizoen 2014-2015 loodste Vanhaezebrouck Gent naar de eerste en voorlopig enige landstitel in de clubgeschiedenis. Het jaar nadien volgde nog een uitstekende campagne in de Champions League, waarna Vanhaezebrouck in het seizoen 2017-2018 Gent verruilde voor RSC Anderlecht. Op 16 december 2018 werd hij daar ontslagen, waarna Vanhaezebrouck zijn trainerscarrière tijdelijk on hold zette.

Na bijna twee jaar voelt Vanhaezebrouck, al is hij nog aan de slag als analist, zich opnieuw klaar voor een nieuwe uitdaging. In de zomer weigerde de West-Vlaming nog een voorstel van Royal Antwerp FC, omdat hij nog een medische ingreep diende te ondergaan. Wanneer dat helemaal achter de rug is, wil Ivan de Witte naar verluidt vol gaan voor een terugkeer van Vanhaezebrouck.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Gent voor een terugkeer van Vanhaezebrouck gaan?

(576 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws