Trebel herleeft bij Anderlecht: Ik werkte in mijn hoekje om terug te keren

Trebel herleeft bij Anderlecht: "Ik werkte in mijn hoekje om terug te keren"

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 19:48ma 21-09-2020 om 19:48

RSC Anderlecht zit sinds de aanstelling van Vincent Kompany in een positieve flow. Afgelopen weekend werd makkelijk gewonnen op het veld van Waasland-Beveren (2-4). Eén van de uitblinkers was opnieuw Adrien Trebel. 

De Fransman scoorde in de tweede minuut en is ondertussen toch uitgegroeid tot de paron op het middenveld van paars-wit. Hij tilt ook Albert Sambi Lokonga naar een hoger niveau. "Ik geef mijn ervaring door", vertelde Trebel aan Het Nieuwsblad. "Het kostte tijd om evenwicht te vinden, maar nu voetballen we met plezier. Bij Sambi heb ik de indruk dat hij al vijfhonderd profmatchen telt. Zelf heb ik vrijheid. Ik kom vaak in een positie om te schieten of te passen. En dat ligt me."

Trebel zit ondertussen aan twee goals en twee assists in vijf duels. Een vertrek bij Anderlecht lijkt ondertussen uitgesloten. "Ik werkte in mijn hoekje om terug te keren", vervolgde Trebel. "Op mijn 29ste komen mijn mooiste jaren eraan. Momenteel vraagt niemand bij Anderlecht me om te vertrekken. Als dat morgen anders zou zijn om een bepaalde reden, dan is dat zo. Dan ga ik zonder rancune. Er zijn nog spelers zoals ik, maar die kosten ook veel geld. Nu loopt alles goed met Vincent."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws